Winx Bloomix Peri Savaşları

4.01 / 5
Winx Bloomix Peri Savaşları

Burada bir iyi taraf ve birde kötü taraf bulunuyor. Winx kızları tabi ki iyi taraftalar, savaşa tüm güçleri ile hazırlanıyorlar. Winx kızlarını daima giydirdik, süsledik makyajlar yaptık. bu oyunumuzda ise savaş yapacağımız aksiyon dolu sahneler sizleri bekliyor olacak. Bakalım winx kızları ile savaş yapmak nasıl bir duygu olacak. Oyun açılmasının ardından alt kısımda yanıp sönen Click Anywhere to seçeneğine tıkladıktan sonra, karşınıza çıkacak haritadan seçim yapacaksınız. Ardından hangi winx kızla savaşa başlamak istiyorsanız onu seçmeniz istenecek. Seçiminizi güçlüden yana yapmanızda fayda var. En yeni oyunlar www.oyunturu.org adresinde oynanır.

HEMEN OYNA!
Yorumlar
5 + 8 = ?
  • Selina ve Winx Aşığı Selina ve Winx Aşığı 3 gün önce

    Çok güzel ben hepsinin tarzını seviyorum çok güzel fakat son bölümde tek karakterim kalmasına rağmen 6 düşmanı yenip Selinacığımı öldürdüm.Aslında öldürmek istemezdim ama...En sevdiğim karakter Selina.Bu oyun çok ama çokk güzzel!

  • sıla sıla 1 hafta önce

    çook güzelll

  • sibel  zehra sibel zehra 4 hafta önce

    çok seviyorum bu oyunu

  • cemre cemre 2 ay önce

    bayıldım

  • AYÇA TİLKİ AYÇA TİLKİ 3 ay önce

    MERHABA SELAM OYUNU BEĞENDİM ÇOK GÜZEL OYUN BÖLÜMLER GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR. KEYİF ALARAK OYNADIM +LİKE

  • begüm begüm 6 ay önce

    bayıldım

  • winx culub winx culub 7 ay önce

    oynadığınız için teşekkürler*

  • ADIN SOYADIN... ADIN SOYADIN... 7 ay önce

    ben bu oyunu cok seviyorum her zaman yeniden baslatip duruyorum. okadar seviyorum yani.

  • Selin Selin 11 ay önce

    Açılmıyor

  • sıla sıla 1 yıl önce

    idare eder

  • bloom bloom 1 yıl önce

    en son level çok basit

  • Aynur Aynur 1 yıl önce

    Salam

  • BEN BEN 2 yıl önce

    EN SON LEVEL ZOR

  • lale balseker lale balseker 2 yıl önce

    neden açılmıyor

  • duru ertürk duru ertürk 2 yıl önce

    selina iyi kalpli değil ama onun tarzını seviyorum

  • Sude bakkaloğlu Sude bakkaloğlu 2 yıl önce

    Aynen

  • duru ertürk duru ertürk 2 yıl önce

    çok güzel ama mısırda ikinci level çok zor